Flammegruppen

Flammegruppen

– KFUM-spejderne i Stavtrup

Bliv spejder

Kunne du tænke dig at bliver spejder? FEDT!

Hos Flammegruppen er du altid velkommen til at dukke op til et spejdermøde for at se, om det er noget for dig. Hvis du kan lide det, kan du anmode om medlemskab ved KFUM-Spejderne i Stavtrup (Flammegruppen). Hvis der er plads i den pågældende gren, vil lederne godkende medlemskabet, og du vil kunne starte til spejder. Du skal dog være opmærksom på, at vi lige nu har venteliste hos både bævere, ulve og junior.

Bæver: 0. og 1. klasse (læs mere her)

Ulve: 2.-3. Klasse (læs mere her)

Junior: 4.-5. Klasse (læs mere her)

Trop: 6.-8. Klasse (læs mere her)

Senior: 9. Klasse – 17 år (læs mere her)

Rover: 18 år og opefter (læs mere her)

Du kan anmode om medlemskab hos Flammegruppen ved at udfylde formularen her.

Når du udfylder formularen, vil vi gerne have den udfyldt så nøjagtigt som muligt, så vi kan tage os bedst muligt af kommende spejder. Vi vil meget gerne høre om særlige behov fx speciel kost, relevante helbredsoplysninger fx allergier og medicin, der skal tages på lejre.

Når du har udfyldt formularen, bliver du sat på gruppens venteliste. Det betyder, at du IKKE er indmeldt som spejder, før du hører fra os.

Ind- og udmeldelse af Flammegruppen SKAL ALTID ske skriftligt. Ved indmeldelsen er det automatisk skriftligt, når du udfylder ovenstående formular. Udmeldelsen skal ske ved skriftlig kontakt fx mail til enhedslederen. Se kontakt.

Hvis du vil læse mere om KFUM-spejdernes ind- og udmeldelsespolitik, kan du læse vedtægterne her.