Flammegruppen

Flammegruppen

– KFUM-spejderne i Stavtrup

Om os

KFUM-spejderne i Stavtrup er en aktiv gruppe med bævere (0.-1.klasse), ulve (2.-3.klasse.), juniorer (4.-5.klasse.), trop (6.-8.klasse), seniorer (9.klasse og til og med 16 år) og rovere (+ 17 år). Hver gren laver spejderaktiviteter, som passer til deres aldersgruppe og tilpasses børnenes ønsker til aktiviteter. I Flammegruppen tager vi på tur flere gange om året, og vi slutter altid spejderåret af med en større lejr, som oftest er første uge af skolernes sommerferie. For ulvene er det ofte en forlænget weekend, mens det for junior, trop og senior er en uge.

Flammegruppen holder til i en gammel stationsbygning, som ligger tæt på skov og vand. Vi er rigtig glade for at være her, og der er mange muligheder for ude aktiviteter. Vi har også en bålhytte, så vi kan bruge endnu flere spejdertimer i det fri.

Spejderbevægelsens formål er at bidrage til udviklingen af børn og unge til deres fulde fysiske, intellektuelle, sociale og åndelige muligheder – både som individer og som borgere i deres lokale, nationale og internationale samfund. KFUM-spejdernes vision er ”Sammen rykker vi verden – med vilje”. Heri ligger at give børn og unge mod til at tage ansvar for en bedre verden ved at udvikle meningsfulde fællesskaber, hvor den enkelte spejder føler sig stolt over og anerkendt for at gøre en forskel. Spejderbevægelsen er funderet på værdier, man også møder i kristendommen, men vi er ikke en missionerende forening.

I Flammegruppen, Stavtrup har vi udviklet samværsregler. Hvis du ønsker at vide mere, kan du kontakte gruppelederne. Se kontakt.

Du kan læse mere om KFUM-spejderne her.

Årshjul

I Flammegruppen har vi en række tilbagevendende begivenheder, som indgår i vores årshjul. Se mere her.

Mere spejder

Stavtrup Gruppe ejer to shelters i Mesinge, hvor det er muligt at tage ud at overnatte eller lave andre arrangementer. Læs mere om shelterne her.

Derudover er Stavtrup Gruppe medejer sammen med distriktet af hytten Kollen, som ligger i Jeksendalen. Denne hytte bruges bl.a. til weekendturer for enhederne og arrangementer, samt udlejning til andre foreningerne. Læs mere om Kollen her.