Flammegruppen

Flammegruppen

– KFUM-spejderne i Stavtrup

Ulve

Hos Flammegruppen i Stavtrup har vi en ulveflok for børn fra 2.-3.klasse. Vi mødes hver onsdag kl. 17.30-19.00 i spejderhuset i Stavtrup.

Ulveflokken bygger på historien om Mowgli og hans ulvefamilie. Vi laver forskellige spejderaktiviteter fx bål, knob og opgaveløb ud fra forskellige temaer, og vi tager forskellige færdighedsmærker. Til hvert ulvemøde lærer børnene nyt eller genopfrisker tidligere færdigheder, og der er altid fokus på, at børnene samarbejder og har det sjovt fx gennem leg.

Pga. begrænset plads har vi desværre ikke plads til flere ulve lige nu. Derfor har vi oprettet en venteliste – hvis du ønsker at komme på ventelisten, skal du kontakte Stephan (se længere nede).

Ting der er gode at have

Som ulv er det rigtig godt at have:

  • En uniform + tørklæde
  • Dolk

Det er ikke noget, der skal anskaffes med det samme, men det kan være fødselsdags- eller juleønsker. Men HUSK NAVN I ALLE DINE SPEJDERTING!

Praktisk og program

Ulvemøde er hver onsdag fra kl. 17.30 – 19.00. Vi vil meget gerne have afbud på forhånd til Stephan på tlf. 51908331. Vi vil også meget gerne have tips om arrangementer i skolen og fritidsklubben, hvis de overlapper med spejder.

Husk altid tøj efter vejret, og tjek om dit barn skal have noget specielt med til ulvemødet – se program.

Ulveledere

Stefan Stender Kaczor
 
Berit Andreassen
 
Line Nielsen
 

Kontakt

Stefan Stender Kaczor

Telefon: 51 90 83 31

Mail: skaczor@gmail.com